🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
1 zakje pannenkoek kaas (SanaSlank)
3 trostomaten ¼ rode ui 2 takjes verse basilicum
2 eetlepels olijfolie Versgemalen peper (naar smaak)
Zeezout (naar smaak)
🍳 Bereidingswijze
Doe 100 ml water in een shaker en voeg de inhoud van het zakje pannenkoek kaas toe. Schud het mengsel ongeveer 10 seconden krachtig tot een glad beslag. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
Laat de pannenkoek daarna afkoelen tot kamertemperatuur. Verwijder intussen het zachte binnenste van de trostomaten en snijd het stevige vruchtvlees in kleine stukjes. Snipper een kwart rode ui en snijd de blaadjes van 2 takjes verse basilicum fijn.
Meng de tomaat, ui en basilicum in een kom met 1 eetlepel olijfolie en breng het geheel op smaak met versgemalen peper en een snufje zeezout. Leg het tomatenmengsel in een baan over het midden van de afgekoelde pannenkoek.
Rol de pannenkoek stevig op en zet hem vast met een cocktailprikker.
Je kunt natuurlijk ook je eigen twist aan het SanaSlank product geven. Bereid het product zoals aangegeven in dit recept en voeg je gewenste toegestane rauwkost en/of groenten toe.