🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 100 gram entrecote
- 200 gram witte champignons
- ¼ ui
- 1 teen knoflook
- 5 stengels bieslook
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 eetlepel tuinkers
- 1 eetlepel peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- Cayennepeper Zeezout
🍳 Bereidingswijze
Snijd de champignons in vieren, snipper de ui, pers de knoflook uit en snijd de kruiden fijn. Kruid de entrecote met zeezout en bak deze in 1 eetlepel olijfolie naar eigen wens gaar.
Verhit de andere eetlepel olijfolie in een pan en bak daarin de champignons, ui en knoflook. Voeg de bieslook, rozemarijn, tuinkers en peterselie toe en meng goed. Breng op smaak met cayennepeper en zeezout.
Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.