🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 1 zakje hachee (SanaSlank)
- 30 gram peultjes
- ¼ rode ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 kruidnagel
- 2 gekneusde jeneverbessen
- 1 laurierblaadje
- Zeezout (naar smaak)
- Versgemalen peper (naar smaak)
🍳 Bereidingswijze
Doe 50 ml water in een shaker en voeg de inhoud van het zakje hachee toe. Schud ongeveer 10 seconden en vul de shaker aan met water tot 200–230 ml. Verwarm de hachee in de magnetron gedurende 90 seconden op 800 watt; roer elke 30 seconden goed door. Je kunt de hachee ook opwarmen in een pannetje, zonder te laten koken.
Maak intussen de peultjes schoon en snijd de rode ui fijn. Stoom de peultjes samen met 1 kruidnagel, 2 gekneusde jeneverbessen en 1 laurierblaadje beetgaar. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wok en bak hierin de ui tot deze glazig en zacht is. Voeg de gestoomde peultjes toe aan de ui en schenk daarna de warme hachee erbij. Laat het geheel 5 tot 10 minuten zachtjes doorwarmen. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper. Verwijder voor het serveren de kruidnagel, jeneverbessen en het laurierblaadje uit de hachee.
Je kunt natuurlijk ook je eigen twist aan het SanaSlank product geven. Bereid het product zoals aangegeven in dit recept en voeg je gewenste toegestane rauwkost en/of groenten toe.