🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 100 gram zeeduivel
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel koriander
- 1 eetlepel pijnboompitjes
- Paprikapoeder
- Versgemalen peper
- Zeezout
🍳 Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de koriander fijn en rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan. Halveer de paprika en verwijder de zaadjes.
Leg de paprikahelften in een ovenschaal en vul ze met de zeeduivel. Bestrooi de vis naar smaak met paprikapoeder, versgemalen peper en zeezout. Verdeel de koriander, pijnboompitjes en olijfolie over de gevulde paprika's. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat het geheel in 30 minuten gaar worden in de oven.
Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.