🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 1 zakje rijst (SanaSlank)
- 1 kleine struik paksoi
- 50 gram kastanjechampignons
- 1/8 rode peper (zonder zaadjes)
- Mespuntje verse gember (klein stukje, fijngehakt)
- ½ eetlepel zoute sojasaus
- 1 eetlepel olijfolie
- Versgemalen peper (naar smaak)
- Zeezout (naar smaak)
🍳 Bereidingswijze
Kook de rijst in ruim kokend water in 10 minuten gaar en laat goed uitlekken. Snijd intussen de paksoi en kastanjechampignons in stukjes. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper samen met een mespuntje verse gember fijn.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wok en roerbak hierin de paksoi, champignons, rode peper en gember tot alles beetgaar is. Voeg daarna ½ eetlepel zoute sojasaus toe en breng op smaak met versgemalen peper en een snufje zeezout. Voeg tot slot de uitgelekte rijst toe en verwarm het geheel nog kort door al roerend. Serveer direct.
Je kunt natuurlijk ook je eigen twist aan het SanaSlank product geven. Bereid het product zoals aangegeven in dit recept en voeg je gewenste toegestane rauwkost en/of groenten toe.