🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 150 gram hüttenkäse
- ½ aubergine (in de lengte doorgesneden)
- ½ eetlepel kappertjes
- Groene deel van 1 stengel bosui
- 1 eetlepel olijfolie
- Cayennepeper
- Zeezout
🍳 Bereidingswijze
Snijd de aubergine in de lengte in 3 plakken en bestrijk ze met olijfolie. Grill de plakken aan beide zijden kort tot ze gaar en lichtbruin zijn. Snijd het groene deel van de bosui in dunne ringetjes en meng deze met de kappertjes door de hüttenkäse. Breng op smaak met cayennepeper en zeezout.
Schep de helft van het hüttenkäsemengsel op een plak aubergine, leg er een tweede plak bovenop en herhaal dit met de rest van de hüttenkäse. Sluit af met de derde plak aubergine. Zet eventueel vast met cocktailprikkers.
Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.