✌🏼 Gratis verzending vanaf €50,-

Recepten vanaf blok 2

SanaSlank Zarzuela (Spaans vispotje) (15)

🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon) 

  • 100 gram vis (bijv. garnalen, mosselen, zalm, kabeljauw)
  • ½ liter visbouillon (gemaakt van ½ bouillonblokje)
  • ¼ ui
  • 100 gram cherrytomaatjes 
  • 1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree
  • 1 teen knoflook
  • 1/8 rode peper
  • 1 eetlepel dille
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zeezout

🍳 Bereidingswijze

Snijd de ui in reepjes, halveer de cherrytomaatjes, snijd de dille fijn en pers de knoflook uit. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd deze fijn.

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit daarin de ui, rode peper en knoflook kort aan. Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak ze kort mee. Schenk de visbouillon erbij en roer de tomatenpuree erdoor. Breng op smaak met dille, versgemalen peper en zeezout. Voeg vervolgens de vis toe en laat deze zachtjes gaar worden op laag vuur.

Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.

Vorige blog Volgende blog