🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 1 zakje pasta penne (SanaSlank)
- 100 gram sperziebonen
- ½ ui
- 50 gram champignons
- 1 teen knoflook
- 2 handen verse basilicum
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels Zwitserse strooikaas
- Versgemalen peper (naar smaak)
- Zeezout (naar smaak)
🍳 Bereidingswijze
Kook de pasta penne in kokend water in 10 tot 12 minuten beetgaar en laat goed uitlekken. Maak intussen de sperziebonen schoon, halveer ze en kook ze in weinig water in ongeveer 5 minuten beetgaar. Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en pers de knoflook uit. Doe de verse basilicum samen met 1 eetlepel olijfolie en 2 eetlepels Zwitserse strooikaas in een keukenmachine en draai hier een smeuïge pesto van.
Verhit de resterende eetlepel olijfolie in een wok of koekenpan en bak hierin de ui, champignons en knoflook tot ze gaar en licht gekleurd zijn. Voeg de gekookte sperziebonen, de uitgelekte pasta en de zelfgemaakte pesto toe en verwarm het geheel kort door. Breng op smaak met versgemalen peper en een snufje zeezout. Je kunt natuurlijk ook je eigen twist aan het SanaSlank product geven. Bereid het product zoals aangegeven in dit recept en voeg je gewenste toegestane rauwkost en/of groenten toe.